Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis Wellant-promotiepakket beschikbaar via Inova Fruit BV

Om de Wellant-appel wat meer in de schijnwerpers te zetten, is er vanaf nu voor in het AGF-schap gratis promotiemateriaal beschikbaar. Het gratis Wellant-promotiepakket is beschikbaar via Inova Fruit BV. Dit pakket bevat allerlei reclamemateriaal voor deze exclusieve appel, zoals Wellant-flyers, receptenfolders voor het maken van overheerlijke Wellant appelbeignets, vlaggenlijnen, ansichtkaarten om een authentiek moesrecept te versturen en posters (groot en klein). De laatste week van december is bij uitstek geschikt om de Wellant appel te promoten.Rasecht Hollands

Wellant is een rasecht Hollands product met zijn oorsprong in de Betuwe. De appel kent een rustige groeiperiode, waarin hij het beste van de natuur tot zich neemt. De Wellant-appel is exclusief verkrijgbaar bij AGF-specialisten, boerderijwinkels en een aantal supermarktketens. Ook via het Willem&Drees-concept is deze heerlijke appel te koop.

Voor meer informatie of aanvraag van promotiemateriaal: [email protected], Telefoon: 0345-578872.
Publicatiedatum: