"Gezellige en gemoedelijke sfeer"

Nieuw pand Stoker Holland feestelijk geopend

Tholen - Vrijdag 9 december is in Biddinghuizen het nieuwe pand van Stoker Holland officieel geopend. Stoker Holland zal in opdracht van de telersvereniging SmileFruit biologisch fruit gaan sorteren, verpakken en verkopen. Het bedrijf heeft in augustus een herstart gemaakt. "Dit nieuwe pand is een stuk groter. We zijn van 800 naar 1400 vierkante meter gegaan", licht Wim Stoker toe.
 
De belangrijkste klanten voor het kleinverpakken zijn Naturelle en De Zaaister. Wim geeft aan dat het ook mogelijk is om voor derden te verpakken. Stoker Holland verwacht eind deze maand het HACCP-certificaat te verkrijgen.
 

Ciska, de vrouw van Wim, zoon Gerald (de sorteerchef) en zijn zoon Wessel onthullen het nieuwe logo.

Het was een feestelijke dag. 's Middags waren genodigden uitgenodigd. "Er heerste een gezellige en gemoedelijke sfeer." Wim hield een toespraak, waarin hij onder meer aandacht schonk aan de geschiedenis van het bedrijf. Vrijdagavond werd een besloten feest gehouden, met vrienden, familie en buren.Alle hapjes en drankjes tijdens de feestelijke opening waren van biologische herkomst. De ingredi├źnten hiervoor zijn ingekocht bij De Zaaister. Dit werd mede mogelijk gemaakt door Naturelle.

Voor meer informatie:
 
Wim Stoker, 06 51248172, info@stokerholland.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.