uitreiking tijdens nieuwjaarsbijeenkomst KvK op 9 januari 2012

Jan Murre finalist KvK Prijs Creatief Ondernemerschap

Welke ondernemer of welke ondernemers mogen zich dit jaar de meest creatieve Zeeuwse ondernemer(s) van 2012 noemen? Wordt het Jan Murre van Murre Techniek uit Krabbendijke, worden het Lourus en Wilhelm Verton van O’Moda uit Zierikzee of worden het Jeroen Gelok en Lennard van Oeveren van de Automotions Groep uit Goes? Dat maakt de Kamer van Koophandel maandag 9 januari bekend tijdens de grootste netwerkbijeenkomst van Zeeland in Theater De Mythe in Goes.Het belangrijkste criterium om in aanmerking te komen voor de KvK Prijs Creatief Ondernemerschap is een innoverende en creatieve aanpak in de bedrijfsvoering, waardoor de onderneming binnen de betreffende branche als een voorloper wordt beschouwd. Zo kan de onderneming binnen de branche een vooraanstaande positie innemen en/of opvallende prestaties leveren. Bij de selectie zijn echter ook criteria opgenomen die ervoor zorgen dat 'eendagsvliegen' of bedrijven met een zwakke financiële positie niet in aanmerking komen voor de prijs. De jury bestaat uit leden van het Algemeen Bestuur van de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland. Na een uitgebreide selectie en screening van 60 voorgedragen bedrijven, werden drie kandidaten voor de KvK Prijs Creatief Ondernemerschap genomineerd.

Presentaties genomineerden

Bekijk hier de presentaties van de genomineerden van 2012:
www.kvk.nl/pco

Prijsuitreiking:

De prijsuitreiking van de KvK Prijs voor Creatief Ondernemerschap vindt plaats op maandag 9 januari Theater De Mythe in Goes om ca. 17.50 uur. Wij nodigen u hiervoor van harte uit (aanvang 17.30 uur, aanmelden via www.kvk.nl/nieuwjaar)


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.