Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stadion Wageningen wordt gezondheidscentrum

De komst van een kennis-, opleidings- en innovatiecentrum op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl in Wageningen is deze week een stap dichterbij gekomen. Gemeente en stichting Future Center Wageningen hebben een nieuwe overeenkomst getekend voor bouw op de plek van het voormalige voetbalstadion Wageningse Berg, aldus de gemeente donderdag.

De herontwikkeling van het stadiongebied in Wageningen is een zaak van zeer lange adem. Het heeft jaren geduurd voor er een levensvatbaar plan was. Nadat in 2010 was gekozen voor het Future Center, is nu een stap gezet om te komen tot de noodzakelijke bestemmingsplanwijziging.

Het is de bedoeling dat het Future Center in 2015 een feit is, aldus de gemeente. In het centrum gaan allerlei instellingen op het gebied van sport, techniek, gezondheid, wetenschap en maatschappelijk werk samenwerken om nieuwe oplossingen te zoeken voor algemene gezondheidsproblemen zoals depressie of obesitas.

Bron: Skipr.nl
Publicatiedatum: