Echte groenteman Kees Rink is is klaar voor de kerst

De Echte Groenteman Kees Rink in Culemborg doet zijn naam eer aan. Als echte groenteman heeft hij onlangs weer een nieuw hygiënecertificaat in ontvangst mogen nemen en is hij met recht de groentespecialist van Culemborg. Zijn winkel kan zo meedraaien in iedere reclamespot. Schoon, opgeruimd, netjes, kleurrijk, fleurig en voorzien van een zeer breed assortiment aan vers fruit en groenten. Maar ook lekkere soep, mooie salades en allerlei handige gesneden groenten zijn populair.

Kees Rink vertelt dat hij de enige Culemborgse Echte Groenteman is die al zijn groenten iedere dag vers snijdt en in zijn winkel aanbiedt. Voor alles gebruikt hij dagverse groenten en fruit, want hij zit 's morgens al vroeg persoonlijk op de veiling achter de knop. Als een bepaalde gesneden groente hard gaat, wordt meerdere keren per dag de snijmachine aangezet om een nieuwe voorraad verser dan vers aan te bieden. Ook de soepen zijn dagvers en goed van smaak. Erwtensoep, bruine bonensoep, maar ook aspergesoep, kippensoep of Toscaanse tomatensoep. In totaal kan de klant kiezen uit negen verschillende soepen.,,En we maken het de kok ook weer deze kerst makkelijk", lacht de vriendelijke groenteman. ,,We leveren kant en klare bakjes met gesneden groenten die bij de gourmet of de fondue het goed doen. En desgewenst in de samenstelling die de klant wenst. Uitje, paprika's, maar ook taugé of gekruide aardappeltjes. Het zijn mooie blikvangers en het staat ook nog goed op tafel. Er zitten vaak mensen aan de kerstdis die liever wat extra groenten nemen in plaats van vlees. Vooral als het er leuk uitziet, is het een welkom extraatje.''

Naast de rauwkost op maat biedt Rink ook saladeschalen op maat. Opgemaakt op een grote schaal, of wat beperkter in keurige bakjes. Duitse waldorfsalade, rauwkost speciaal of de bestseller selderiesalade; de klant kan kiezen uit twaalf soorten. In de winkel zijn speciale kerstbestellijsten voorhanden om het complete assortiment te benadrukken.

Rink poseert samen met zijn vrouw Ine die hem al 24 jaar terzijde staat in de winkel. Ze staan voor het schap vol lekkere bramen, kleurrijke bessen en mooi fruit. Verderop zijn aparte slasoorten te vinden, is de boerenkool in de aanbieding en zijn de stoofpeertjes favoriet. Het bedrijfsleven weet inmiddels de groentespecialist ook te vinden, omdat zelfs fruitmanden online te bestellen zijn.

Kees Rink zorgt voor een gezellige kerst, waarbij zelfs de snoeptomaatjes dit jaar niet mogen ontbreken. Groenten en fruit, iedere dag zijn ze weer onmisbaar. Zelfs met de kerst.

Website: www.keesrink.nl.

Bron: Culemborgsecourant.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.