Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tinkerbell paprika beschikbaar bij Eminent Food

De Tinkerbell is een mini paprika met een diameter van min. 2 en max. 5 centimeter en heeft een vruchtgewicht van gemiddeld 30 gram. De babypaprika is vooral bijzonder door zijn kleine blokvorm en is daardoor zeer geschikt om te vullen. De Tinkerbell paprika’s zijn rijk aan calcium, vitamine C, ijzer, eiwit en natrium. De paprika is verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, oranje en geel.

Vele koks gebruiken deze paprika als bijgerecht op een bord gevuld met vlees of groente. Ook is er een stijging als snackproduct. Door zijn zoete smaak wordt deze snackpaprika steeds gewilder. Met name als snack of als special in het diner is deze babypaprika uitstekend geschikt.

Wat kan ik met snackpaprika's?

De babypaprika is heel geschikt om te vullen met bijvoorbeeld blokjes gekookte ham of met pesto en mozzarella. Eet deze vruchtgroente voor tussendoor als gezonde en zoete snack.

De baby paprika’s zijn beschikbaar bij Eminent Food. (www.eminentfood.nl)
Publicatiedatum: