krijgen rondleiding bij Leo de Kock & Zn. BV

Winnaars AH-slagzinnenwedstrijd 'Opperdoezer ronde'

In de Noord-Hollandse stad Purmerend kregen de winnaars een rondleiding door het bedrijf en konden met eigen ogen zien hoe de laatste heerlijke Opperdoezers in de verpakkingen gleden. Door mee te doen aan de slagzinnenwedstrijd kon er een Profile Altra Cyber N7 fiets worden gewonnen. Het Opperdoezer ronde seizoen start altijd zo rond de maand juni en gaat door tot de feestdagen. Het aardappeltje valt bij veel mensen in de smaak. De Opperdoezer ronde is goed herkenbaar aan de diepe ogen. Sinds jaren kent de Opperdoezer een grote schare echte liefhebbers. Je moet ze ook wel echt lekker vinden om ze te willen schillen.Dit jaar hebben er weer enorm veel Albert Heijn consumenten meegedaan aan de jaarlijks terugkerende wedstrijd. Meer dan 800 inzendingen zijn er ontvangen!
De zes winnaars ontvingen een certificaat uitgereikt door Dhr. Fer Smit van Wagenaar BV en Mw. Esther Groot –Langereis van Leo de Kock die bij een plaatselijke Profile Fietsenspecialist kan worden ingeruild. Ook kregen de winnaars uitleg over de teelt en verwerking van de Opperdoezer ronde. Smit vertelde de winnaars over de teelt en de vereniging van Opperdoezer Ronde telers.

Deze unieke aardappel heeft een beschermde Europese status (Beschermde Oorsprongs Benaming). Dat wil zeggen dat de Opperdoezer ronde alleen in het plaatsje Opperdoes mag worden geteeld en nergens anders. Claris ten Napel, directeur van Leo de Kock & Zn. BV, vertelde over het bedrijf en wat over verschillende aardappelspecialiteiten waaronder de belangrijke rol van de Opperdoezers. Vervolgens kregen de winnaars een rondleiding en zagen de laatste Opperdoezers verpakt worden voor Albert Heijn voor dit jaar. De winnaars verlieten Leo de Kock met goedgevulde tas en keerden tevreden huiswaarts.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.