Ben van der Most, Driscoll's of Europe:

"Veel vraag naar aardbeien"

Tholen - De vraag naar aardbeien is groot. De steeds kleiner wordende Hollandse aanvoer zorgt voor hoge prijzen en de importaardbeien zijn dan ook meer dan welkom. De import uit Egypte en Marokko blijft dit jaar echter achter. In Egypte is het momenteel koud en men verwacht dat het aanbod ook volgende week nog beperkt zal zijn. Handelaren laten weten dat de aardbeien, die binnenkomen, vrijwel direct verkocht zijn.


Driscoll's of Europe heeft een jaarrond aanbod van eigen teelt. "Onze aardbeien komen nu voornamelijk uit de Verenigde Staten en Mexico", laat Ben van der Most weten. Volgens hem is er momenteel veel vraag naar aardbeien. "Buiten het Hollandse seizoen neemt de vraag naar onze aardbeien altijd wel toe." Ook de aankomende feestdagen dragen volgens hem bij aan de vlotte afzet. Hij verwacht dat de huidige marktsituatie nog wel tot het eind van het jaar zal aanhouden.
 
Voor meer informatie:
Driscoll's of Europe
Hazeldonk 6548, 4836 LD Breda
Tel: +31 (0)76 530 5622
Fax: +31 (0)76 513 7001
www.driscolls.eu

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.