Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Frans van Alphen: "Kostprijsdaling en efficiënter werken"

Argos Packaging verhuist naar Maasdijk

Tholen - Sinds kort is verpakkingsbedrijf Argos verhuisd naar de Aartsdijkweg in Maasdijk. "Op deze locatie hebben we echt doorgroeimogelijkheden", vertelt Frans van Alphen. "Eerst hadden we twee magazijnen en nu één grote. Daardoor kan hier veel efficiënter worden gewerkt. De bedrijfsroute is nu geoptimaliseerd en alles is op de juiste manier ingericht.""Het magazijn heeft vier docks en dat is voor ons een verdubbeling. We kunnen hier 8.800 pallets plaatsen. Al met al kunnen we doeltreffender werken en hierdoor is ook de kostprijs gedaald. Ook aan de voedselveiligheid is gedacht, we zijn BRC-IOP gecertificeerd."Over de locatie is Frans zeer te spreken. "Doordat we aan de snelweg (A20) zitten, herkennen en herinneren mensen onze naam sneller." Argos Packaging is een totaalleverancier van verpakkingsmaterialen van plastic en papier. Het bedrijf heeft twee pijlers: transportverpakkingen en consumentenverpakkingen. "Voor transport leveren we onder andere palletdeksels, hoeklatten en palletdozen. Nu hebben we ook steeds meer gespecialiseerde verpakkingen waarin het eindproduct voor de consument zit."Hot item: Massief golfkarton

"Één van onze specialiteiten is massief golfkarton, dat is echt een 'hot item' op dit moment. We leveren steeds meer schaaltjes van massief karton voor o.a. groenten en fruit. We ontwerpen en ontwikkelen nieuwe verpakking voor diverse klanten. Het oogt goed en is veel milieuvriendelijker dan polystyreen. Een ander voordeel van massief golfkarton is dat je het helemaal kunt bedrukken met informatie of een mooie print, dit geeft extra uitstraling."Frans besluit met de opmerking dat telers steeds meer ideeën hebben en vaker meedenken over het ontwerp en de verpakking. "Dit kan samen met onze ontwerpstudio tot mooie resultaten komen."

Voor meer informatie:
Frans van Alphen
Argos Packaging
Aartsdijkweg 35
2676 LE Maasdijk
Tel. +31(0)174 630011
Fax. +31(0)174 630634
E-mail: [email protected]
Internet : www.argos.nu