SanLucar brengt nieuw appelras op de markt

Karlsruhe - Wenen – Valencia – Appelfans in Duitsland en Oostenrijk kunnen hun hart ophalen, want binnenkort komt hier de ‘Opal’ op de markt, de lekkere nieuwe appel van fruitbedrijf SanLucar. 

90 procent van de testeters waren het met elkaar eens: Opal is één van de lekkerste appels ter wereld. De natuurlijke kruising tussen Golden Delicious en Topaz overtuigde ook direct de meestertelers van SanLucar. Het internationale bedrijf dat over de hele wereld meer dan 90 soorten groente en fruit verbouwt, zal de lekkere nieuwe soort exclusief in Duitsland en Oostenrijk aanbieden. SanLucar heeft lang gezocht naar een appel die perfect in hun assortiment van de lekkerste vruchten past. 

Opal smaakt gewoonweg uniek. Zijn hoge suikergehalte maakt hem honingzoet en zijn milde zuurheid maakt hem extra fris. Bij de perfecte plukrijpheid blijft de Brix-waarde na de oogst stijgen waardoor de Opal bijzonder aromatisch wordt. Bovendien blijft de appel mooi knapperig, omdat hij van nature vast vruchtvlees heeft. Hierdoor is hij bovendien ook erg goed te bewaren. De SanLucar meestertelers zijn er zeker van dat Opal de harten van ware genieters voor zich zal winnen. De goudgele vruchten met de zachtroze wangen zijn gewoon om in te bijten. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.