Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Groot aanbod regionale en lokale producten"

Fotoreportage nieuw versconcept Frankrijk

Tholen - In Frankrijk is sinds kort een nieuw versconcept genaamd Carré des Halles. Dit is een winkel die een ruim aanbod versproducten aanbiedt. Een groot deel deel van deze verse producten zijn aardappelen, groenten en fruit. Lode Keirsebilck van het bedrijf Lomme Primeurs vertelt dat hun bedrijf veel producten levert aan deze versmarkt. De winkels zijn elke dag, ook op zondag, geopend. Lode geeft aan dat deze versmarkten een prijzige investering zijn, maar dat het tot nu toe goed aanslaat bij de Fransen.



"Van dit nieuwe concept zijn er momenteel drie winkels in Frankrijk. Het succes is het uiterlijk, het verse en brede assortiment. Het is eigenlijk een idee van vroeger waarbij alle producten zoals brood, vlees en groenten in één hal verkrijgbaar zijn en dit is vertaald naar een modern concept. Een prachtige versbeleving voor de consument. Veel producten kunnen ook worden geproefd. Ook zijn er op woensdagmiddag en zaterdag kookworkshops en diverse proeverijen. Een voordeel is ook de mooie grote ruimte waarin de producten zijn uitgestald. Hier worden veel lokale en regionale producten verkocht waar in Frankrijk steeds meer vraag naar is."

Klik hier voor de fotoreportage