Chiquita en de Dongense Groentemannen vieren hun lange samenwerking

Op 6 december zijn Paul de Groenteman en Jan in 't Groen door Chiquita in het zonnetje gezet, omdat zij in de regio de groente- en fruitspecialisten zijn die respectievelijk 20 en 30 jaar Chiquita bananen verkopen. Als blijk van waardering voor de jarenlange samenwerking heeft Chiquita een officiële loyalty award uitgereikt aan Paul Biekens (beter bekend als Paul de Groenteman) en Jan in "t Groen (beter bekend als "Stop even fruit halen")

Exclusieve art-print als blijk van waardering. De loyalty award bestaat uit een exclusieve, gepersonaliseerde art-print waarin naast het getal '20' en '30' de bekende gele Chiquita bananen kunstzinnig zijn verwerkt. Paul en Jan hebben de award trots in ontvangst genomen. Gert-Jan Helmink, vertegenwoordiger bij Chiquita, vertelde: "Bij Chiquita werken we er vol enthousiasme aan om iedereen in Nederland de kans te geven vers, gezond en lekker fruit te kopen. Bananen blijven daarbij natuurlijk onze favoriet.Naast de reguliere Chiquita’s verkoopt Paul ook de Chiquita kids Bananen. We zijn dan ook blij dat we binnen de groente- en fruitspecialisten nog zo veel ambassadeurs van Chiquita bananen hebben. Alleen samen met gedreven ondernemers zoals Paul en Jan kunnen we de consument de lekkerste bananen van de allerbeste kwaliteit bieden. De belangrijke rol van onze groentemannen mag best eens benadrukt worden, vandaar deze award. Paul en Jan zijn beide zeer gewaardeerde klanten van ons en we hopen dat we de Chiquita bananenverkoop nog lang met deze twee mogen voortzetten."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.