Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tesco heeft de kerstaardappelen ingepakt

Verenigd Koninkrijk – De grootste Britse aardappelleverancier, Greenvale AP, werkt samen met Tesco om er voor te zorgen dat de Britse consument dit jaar met kerst de allerbeste ‘roast potatoes’ kan serveren, en natuurlijk zijn deze aardappels mooi ingepakt.

De Mayan Gold potato box is sinds 5 december exclusief verkrijgbaar bij Tesco. De stijlvol verpakte doosjes bevatten 2kg Mayan Gold aardappelen en worden verkocht als onderdeel van de Tesco Finest range.

Deze gourmet aardappelen staan bekend als de beste aardappelen om te roosteren dankzij hun gladde textuur, heerlijke boterachtige smaak, hun goudgele kleur en de knapperige schil nadat ze geroosterd zijn. 
Mayan Gold wordt door Greenvale AP speciaal geteeld van een wilde Peruaanse aardappelsoort die Phureja heet. De aardappels hebben maar de helft van de bereidingstijd van normale aardappels nodig en kunnen beter worden gestoomd dan gekookt omdat ze op die manier de rijke smaak en voedingsstoffen beter behouden. Voor het perfecte resultaat staan de instructies op de doos te lezen. 

Paul Coleman, technisch directeur bij Greenvale AP, vertelt: ‘Deze speciale aardappels worden in het hele land voor ons geteeld door onze telers. Ze zijn ontzettend lastig om te kweken, maar ze zijn de moeite waard. De aardappel is lang en ovaal met een heelrijke nootachtige smaak. Wat mij betreft is Mayan Gold de beste aardappel voor Roast Potatoes.’ 

Bron: www.freshplaza.com

Publicatiedatum: