"Maarten Voois: "De kracht zit in de combinatie"

Van Spronsen BV verpakt product uit Israël, Spanje en Egypte

"Naast het jaarrond verpakken van kwaliteitsproducten bieden wij in het importseizoen elke dag paprika’s, komkommers en (cherry)tomaten aan uit Spanje, Israël en Egypte van eigen leveranciers", zegt Maarten Voois van Van Spronsen BV.


Van Spronsen BV, gevestigd in het Westland (de Lier), is gespecialiseerd in het jaarrond verpakken en ompakken van groenten en fruit. Daarbij behoren het verpakken in flowpack, foodtainer en het sealen van komkommers tot de mogelijkheden. Dit jaar heeft Van Spronsen haar capaciteit uitgebreid met twee moderne verpakkingsmachines."De kracht van Van Spronsen zit in de combinatie. Door het aanbieden van compleet verpakt product of de mogelijkheid voor het verpakken van product van de klant zelf ontstaat er breed scala van mogelijkheden", zegt Maarten. "We zijn een betrouwbare partner die op een professionele manier met moderne middelen van waarde kan zijn voor elk handelsbedrijf in de AGF branche."Voor meer informatie:
Maarten Voois
Van Spronsen BV
Veilingterrein Westerlee, Blok E2+E4
De Lier
Tel: 0174-510707
Fax: 0174-510981
Mob: 06-54244428

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.