Kerstverpakkingen en compleet radicchio-assortiment bij Gebr. de Mooij AmsterdamMet de Kerstdagen in het vooruitzicht heeft Gebr. de Mooij Amsterdam dit jaar een speciale Fino Fresco kerstverpakking geïntroduceerd. Alle slasoorten in consumentenverpakking worden tot de Kerstdagen met een bijpassende uitstraling geleverd. De verpakking wordt gebruikt voor alle slasoorten die worden geleverd in verpakkingen van 8 x 125 gram.


 
Ook het radicchio-assortiment is weer op volle sterkte. Vanuit het Italiaanse Treviso is de levering van de speciale radicchio soorten de afgelopen weken weer op gang gekomen. Ook dit jaar levert De Mooij Amsterdam de radicchio-variëteiten weer in flowpacks, voorzien van o.a. barcode. Door de radicchio niet langer meer los maar in flowpack te leveren, wordt de houdbaarheid verbeterd. Per schaaltje worden twee tot vier stuks geleverd. De soorten die momenteel leverbaar zijn onder het Fino Fresco label, zijn radicchio precoce, radicchio tardivo en radicchio castelfranco.
 


Voor meer informatie:
Gebr. de Mooij Amsterdam B.V.
Tel. +31206063000
info@fino-fresco.nl
www.fino-fresco.nl
 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.