Schouw Informatisering en Sana Software:

Partners voor E-commerce in de voedingsmiddelenindustrie

De laatste jaren is het aantal webwinkels explosief gestegen. Ook in de business to business markt worden aankopen steeds vaker online gedaan. Schouw Informatisering bemerkte dat ook haar klanten steeds vaker op zoek waren naar een oplossing om hun producten online aan te bieden. Om aan deze toenemende vraag te voldoen, heeft Schouw Informatisering gekozen voor een samenwerking met Sana Software. Samen bieden deze bedrijven een uitstekende e-commerce oplossing aan voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.
 

Perfecte fit

Sana Software ontwikkelt en verkoopt Sana Commerce, de e-commerce oplossing voor Microsoft Dynamics®. Met Sana Commerce is het mogelijk om een b2b webwinkel real time te koppelen aan een ERP systeem, zoals Dynamics NAV of Dynamics AX. Dit zorgt ervoor dat productinformatie altijd up-to-date is en de klant altijd inzicht heeft in de actuele voorraden, wat van groot belang is in de voedingsmiddelenindustrie. “Sana Software en Schouw Informatisering vormen een prima combinatie wanneer het om e-commerce voor de voedingsmiddelenindustrie gaat. Sana leent zich prima voor branche-specifieke inzet, en vertrouwt op de business logica van Microsoft Dynamics.” aldus Rik Harmsen van der Vliet, Partner Account Manager bij Sana Software.
 

Ervaring

Door de jarenlange ervaring van Sana Software met e-commerce en Microsoft Dynamics zijn de klanten van Schouw Informatisering verzekerd van een solide en geavanceerde oplossing. Danny Cevaal, ISV manager bij Schouw Informatisering onderstreept dit: “Sana Software heeft uitgebreide ervaring binnen onze branche en is net als ons vooruitstrevend in de toepassing van Microsoft technologie. Door de eenvoudige en gestroomlijnde koppeling met Microsoft Dynamics kan een website snel worden ingezet en dat is juist waar onze klanten naar op zoek zijn.”
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.