"PT: "Vanaf 2012 is promotie fruit aan telers zelf"

Fotoreportage Kennisdag Fruitteelt 2011

Tholen - Op 2 december 2011 vond de Kennisdag voor de fruitteelt plaats. Deze dag werd georganiseerd door het NFO, het Productschap Tuinbouw en WUR/PPO Fruit. Dit jaar stond het jaarlijks evenement voor de fruitteelt in het teken van rassen, maar ook diverse teeltaspecten, bewaring, afzet en marketing kwamen aan bod.Ruim 30 standhouders presenteerden hun producten en diensten in een zaal van Hof van Wageningen. Bezoekers konden naast de stands ook de lezingen bezoeken. Vanaf 9:30 vonden lezingen plaats over de onderwerpen teelt en bewaring grootfruit, rassen, steenfruit en kleinfruit. In de middag lag de nadruk vooral op markt en afzet.Klik hier voor de fotoreportage

Tijdens de lezing over Productpromoties Groenten en Fruit benadrukte Laura Willemsen van het PT dat deze vanaf 2012 niet meer worden gefinancierd uit het PT. "Uit ondernemerspeilingen en vanuit het kabinet is negatief gereageerd op onze kerntaken. Voor telers zal de heffing worden verlaagd, maar de promotie van groenten en fruit is nu aan jullie zelf", gaf ze aan.Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.