Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Versobering PT klinkt door in nieuwjaarsbijeenkomst

De nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw en de stichting Tuinbouw Ondernemersprijs krijgt een sober karakter. De (jaarlijkse) ‘aftrap van het jaar’ van de tuinbouwsector vindt in 2012 plaats op 10 januari en heeft het thema ‘Een kwestie van kiezen’. Personen die direct bij PT-activiteiten zijn betrokken, ontvangen een uitnodiging van het PT.

De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd. Anders dan voorheen, kunnen personen zonder entreekaart geen toegang krijgen. De happening is net als de voorgaande jaren in het Oranje Nassau Paviljoen van de Keukenhof te Lisse.

Op de bijeenkomst maakt de stichting Tuinbouw Ondernemersprijs ook de winnaar van deze prestigieuze prijs bekend. Genomineerden zijn: Enza Zaden BV uit Enkhuizen, Van den Berg RoseS uit Delfgauw, Wesselman Flowers uit Roelofarendsveen en Ter Laak Orchids uit Wateringen. Loek Hermans, voorzitter van Greenport Holland, zal bekend maken welk bedrijf door de jury als winnaar is aangewezen. Hermans treedt ook op als spreker.

Voor meer informatie neemt u contact op met Geert Pinxterhuis, tel. 079 3470651 of e-mail [email protected] of u bezoekt onze website op www.tuinbouw.nl.

Publicatiedatum: