Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alliance versterkt fruitteeltteam met Pieter Aalbers

Pieter Aalbers treedt per 1 februari 2012 in dienst als Fruitteelt Adviseur bij Alliance, toeleverancier van o.a. gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen in de fruitteelt. Pieter Aalbers is de afgelopen 21 jaar werkzaam geweest bij DLV Plant – Fruitteelt in met name het gebied Zuidwest-Nederland. Pieter staat bekend als een gedreven persoon met een hoog kennisniveau. Tevens is hij zeer veelzijdig en heeft hij een groot fruitteeltnetwerk in zowel binnen- als buitenland.



"Na een bewogen periode na het overlijden van collega Han Weustenraad zijn wij trots en blij met de komst van Pieter. Wij zochten kennis én ervaring en met Pieter hebben wij dit gevonden", aldus Leo van Dueren den Hollander, directeur bij Alliance. "Wij menen met onze adviseurs Arie van Horssen, Willem Maris en Pieter Aalbers een gedegen fruitteeltteam in huis te hebben."
Publicatiedatum: