Cool Fresh International verhuist

Op 2 December 2011 zal Cool Fresh International haar nieuwe onderkomen aan de Handelsweg 40 te Ridderkerk betrekken. Hugo Vermeulen van Cool Fresh International: ‘Door de snelle groei sinds 2007 is het voor ons noodzaak geworden om een nieuwe locatie te betrekken, waar wij alle potentie en synergie van onze groep kunnen benutten.

Wij zijn zeer verheugd onze activiteiten in het moderne pand van Saphir BV onder te kunnen brengen, en wij kijken ernaar uit onze klanten en leveranciers vanuit deze schitterende locatie nog beter van dienst te kunnen zijn. Het team van Cool Fresh blikt terug op 8 jaar plezierige samenwerking met 4 Fruit Company waarvoor dank wordt uitgesproken’.

Op vrijdag 2 december vervallen de bestaande nummers van Cool Fresh International BV, en zal het bedrijf bereikbaar zijn op het nieuwe nummer +31 (0)88 3 777 111.

De lijst met individuele contactdetails van het Cool Fresh team is te vinden via deze link http://www.coolfresh.nl/content/new-contact-details-cool-fresh-international

Cool Fresh International hoop u snel welkom te heten op de nieuwe locatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.