Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste Hollandse bramen goed aan de prijs

Tholen - Ondanks het grote aanbod van Mexicaanse bramen, lopen de Hollandse aardig door. "De volumes van de Hollandse bramen lopen nu sterk terug", laat Johan de Witte van VitalBerry weten. Wel vertelt hij dat de bramen van een laag prijsniveau komen. "Een week of drie geleden was er een groot aanbod op de markt, zowel van Hollandse productie als vanuit Mexico, die de bramen veelal naar Europa stuurde."

Momenteel zijn de prijzen van de Hollandse bramen bij de groothandel hoger dan van het importproduct. "De kwaliteit van de bramen is uitstekend, maar de dalende volumes dragen zeker bij aan de goede prijzen. VitalBerry zal nog zo'n twee a drie weken Hollandse bramen beschikbaar hebben.

De zachtfruitspecialist is momenteel druk met de import van blauwe bessen. "We krijgen regelmatige binnenkomsten uit Chili, waar VitalBerry een eigen productie heeft. Johan laat weten dat de markt voor blauwe bessen momenteel prima verloopt. "Nu de blauwe bessen per zeevracht worden aangevoerd, is de vraag toegenomen."

Voor meer informatie:
VitalBerry BV
Tel. 0162-690422
Email
www.vitalberry.eu