REWE komt met nieuwconcept in Wenen

De MERKUR minimarkt biedt zijn toekomstige klanten zeven dagen in de week een breed aanbod aan levensmiddelen aan en tevens de mogelijkheid om snel en gemakkelijk de boodschappen te doen. Dit alles op een oppervlakte van 80 vierkante meter, gelegen op station Wenen-West in Oostenrijk. Maar tegelijkertijd opent er op station Wenen-West ook een traditionele MERKUR markt met een oppervlakte van 1500 vierkante meter en een MERKUR restaurant.
 
„Met de komst van een MERKUR minimarkt op het station Wenen-West hebben we een voor MERKUR volledig nieuw concept ontwikkeld“, verklaard MERKUR directeur Manfred Denner. „De MERKUR minimarkt laat ondanks zijn kleine oppervlakte niks te wensen over op het gebied van kwaliteit en versheid. Het aanbod van de MERKUR minimarkt bestaat uit een geslaagde productmix van verse, fijne eetwaren en producten voor dagelijks gebruik.“ 

Alle zeven dagen kwaliteit en versheid 
De MERKUR minimarkt bevindt zich naast het spoor en is van maandag tot en met vrijdag van 5.30 tot 23.00 uur geopend, ook op feestdagen. „In de MERKUR minimarkt bewijzen we opnieuw ons leiderschap op het gebied van kwaliteit. Met 1.400 producten bieden wij onze klanten een selectie uit het gehele MERKUR assortiment aan. Kwaliteit, aanbod en service worden hierbij voortdurend in het oog gehouden“, aldus MERKUR directeur Michael Franek.

Topkeuze in de MERKUR markt en een smaaksensatie in het MERKUR restaurant.

De nieuw geopende MERKUR markt op de souterrain van station Wenen-West is ingericht volgens het moderne marktpleinconcept. Dit concept kenmerkt zich door eilanden met fijne eetwaren en verse producten waarbij er keuze is uit 20.000 producten. Het MERKUR restaurant, dat ook op de souterrain gelegen is, biedt plaats aan zo’n 120 gasten. Hier zijn dagelijks de lekkerste gerechten verkrijgbaar. Alle gerechten worden door opgeleide koks toebereid waarbij gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige ingrediënten. Het eten is naar wens ook mee te nemen naar het werk, naar huis of op reis. Dit is het eerste MERKUR restaurant waarbij dat het geval is.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.