Grand opening nieuwe pand RPO Automatisering BV

Tholen - RPO Automatisering bestaat 25 jaar. Dit jubileum werd afgelopen week gevierd, samen met het betrekken van het nieuwe pand in Barendrecht. Klanten en relaties werden uitgenodigd om samen met het voltallige team van RPO het glas te heffen.

Klik hier voor de fotoreportage.

RPO Automatisering is sinds 1986 gespecialiseerd in software oplossingen voor groothandelaren, exporteurs en importeurs van groente en fruit. Ooit begonnen als eenmansbedrijf is RPO inmiddels uitgegroeid tot een wereldspeler met 25 medewerkers. Door dagelijks actief te zijn in de AGF branche is RPO als geen ander in staat om effectief oplossingen te realiseren voor de automatisering van ieders bedrijfsprocessen.De nieuwe locatie biedt hen nog meer ruimte voor creativiteit. "Innovatief denken is een basis voor succesvol ondernemen, echter zal de nadruk altijd liggen op bewezen concepten. In de afgelopen 25 jaar is continuïteit de basis van ons succes geweest en dat willen wij samen met u voortzetten", aldus Jan Roozen.

Klik hier voor de fotoreportage.

Voor meer informatie:
RPO Automatisering BV
Escudostraat 33
2991 XV Barendrecht
Tel. +31(0) 78 6818688
Email
www.rpo.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.