Start vrije verkoop Kromme Jongens Concerten

De Westlandse band Kromme Jongens gaat de kaartverkoop voor het in juni te houden Festival ‘’Kromme jongens Spelen Weer (of geen Weer) openstellen voor alle geïnteresseerden. Deze vrije kaartverkoop voor het concert van vrijdag 8 juni 2012 zal plaatsvinden op zaterdag 3 december van 13.00 tot 15.00 uur bij de FC ’s Gravenzande. De entree voor het concert bedraagt € 20,-- Het concert van 9 juni is gereserveerd voor gedupeerden.Tot nu toe heeft de band alleen kaarten – tegen gereduceerd tarief – aangeboden aan de bezoekers van het 18 juni jl voortijdig afgebroken Reünieconcert. Buiten een reductie op de toegangskaarten is er aan de ‘’gedupeerden’’ ook voorrang gegeven met betrekking tot de keuze van de avond.

Ondanks de ongelofelijke deceptie na een jaar hard werken, hebben de jongens weer de moed gevat om iets terug te doen voor het geweldige publiek dat op die beruchte zaterdag zonder wanklank en met saamhorigheid het beste er van heeft gemaakt. De Jongens werken inmiddels al aan een compleet nieuwe show. De Kromme Jongens en het organisatiebureau Experience Express zijn opgelucht dat ze op deze manier concerten kunnen aanbieden. Bovendien zijn band en organisatie blij dat het Westlandse publiek begrip heeft getoond en dat er een genoegdoening is gecreëerd.

De Kromme jongens werken momenteel ook aan het dagprogramma voor zaterdag 9 juni, waarbij weer een uniek evenement met een Westlands karakter zal worden neergezet.. Vorig jaar was er nog weinig ruchtbaarheid gegeven aan dit evenement, maar het blijkt veel potentie te hebben. Allerhande andere activiteiten zullen de dag de Westlandse sfeer geven die in de vorige editie al bleek. De Westlandse Spelen, de Westland quiz, Tuinder zoekt Vrouw en het Westlands ontbijt zijn vorig jaar al uitstekend bevallen. Ook wordt gedacht aan een camping op het terrein.

De Kromme Jongens komen de kaartenkopers persoonlijk begroeten bij de start van de vrije kaartverkoop op zaterdag 3 december van 13.00 – 15.00 uur op het Juliana Sportpark.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven