Dutch Specials, Kokkerelli en 24 Kitchen

3 bedrijven genomineerd voor AGF Innovatieprijs 2012

De jury van de AGF Innovatieprijs heeft telerscollectief Dutch Specials, Kids University of Cooking Kokkerelli en TV-zender 24 Kitchen genomineerd voor de AGF Innovatieprijs 2012. Zij zijn winnaars in respectievelijk de categorieën Concepten, Kids Marketing en Nieuwe Media. De winnaar zal bekend worden gemaakt op 5 januari 2012 tijdens Hét AGF Debat, gehouden in het Zalmhuis te Rotterdam.

De jury heeft de volgende onderbouwing voor haar keuze. Dutch Specials is gekozen vanwege de wijze waarop deze telers collectief hun producten in de spotlights hebben gezet. Het telerscollectief treedt gezamenlijk naar buiten op beurzen en evenementen zowel business to business als gericht op de eindverbruikers.

Kokkerelli is gekozen vanwege de wijze waarop deze kookstudio kinderen betrekt bij het kiezen en koken van groenten en fruit, waarna ze het ook nog zelf mogen opeten. Op deze manier brengt Kokkerelli kinderen al op jonge leeftijd liefde bij voor de smaakvolle en gezonde producten van moeder natuur.
 
24 Kitchen viel in de smaak vanwege de vernieuwende wijze waarop dit multimedia concept de Nederlandse samenleving aanspoort meer te doen met groenten en fruit. Aansprekende gezichten laten zien wat groenten en fruit met je doet en wat je er zelf mee kunt doen!

De jury is een vertegenwoordiging van het college AGF MV vh Jaar. Jaarlijks aan het einde van het jaar wordt een AGF MV vh Jaar benoemd. Tot 1 januari 2010 gebeurde dit door de redactie van Vakblad Agf. Met het verdwijnen van Vakblad Agf is een nieuwe constructie ontstaan. Het secretariaat van de AGF Innovatieprijs wordt uitgevoerd door Frugi Venta. Het college MV vh Jaar draagt kandidaten voor, voor de titel MV vh Jaar. De beslissing wordt genomen door Cees den Hollander - voorzitter college MV vh Jaar, Roger Abbenhuijs – hoofdredacteur Chain,, Pieter Boekhout – agf.nl en Wilma van den Oever –secretariaat MV vh Jaar.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.