Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

30% meer Argentijnse kersen

Het kersenseizoen in Argentinië is van start gegaan. Het weer is met koude nachten en warme dagen gunstig geweest voor een grote oogst. Jacques Joubert van het Argentijnse Global Trading laat weten dat de kwaliteit dit seizoen uitstekend is met maten van 20/22/24/26/28/30/32+. en volumes 30% groter dan vorig seizoen. Het seizoen loopt tot eind februari.Het bedrijf heeft kersen van de variëteiten Bing, Sweetheart, Brooks en Lapins. "In het begin worden de kersen per luchtvracht verzonden en is het fruit binnen 24 uur op de markt. Verder in het seizoen gaan we over op zeevracht, dan duurt het 28 dagen. Om de kwaliteit van de kersen te garanderen worden deze verpakt onder beschermde atmosfeer."Global Trading heeft naast kersen ook pruimen, perziken, nectarines en abrikozen voor export. De belangrijkste exportbestemmingen zijn: Verenigd Koninkrijk, Canada, Spanje, Oekraïne, Rusland, Brazilië en Centraal-Amerika.


 
Jacques legt uit dat Global Trading altijd op zoek is naar nieuwe variëteiten. "Soorten met een langere houdbaarheid en een goede presentatie, die waarde toevoegen aan het product. We merken dat de commerciële keten te groot is en dat velen de weg kwijt raken als de prijs voor de consument sterk verschilt van wat de producent krijgt.

Voor meer informatie:
Jacques Joubert
Global Trading
Tel: +542644217120
Email: [email protected]
Publicatiedatum: