Patrick Stoffels van BUD Holland:

"Vaak direct reactie op aanbiedingen die ik op tacler zet"

Tholen - Patrick Stoffels van Bud Holland kwam via AGF.nl in aanraking met het AGF-communicatienetwerk tacler. Zijn interesse was gewekt en al snel meldde hij zich aan, waardoor Bud Holland al voor de officiële opening in het netwerk actief was. "Drie tot vier dagen per week ben ik aangemeld. We merken gewoon dat we reacties krijgen als we producten aanbieden!"

"Ik probeer iedere dag een PDF-folder te plaatsen met drie producten uit ons assortiment. Vaak krijgen we hier direct reactie op. Daarom vind ik het erg belangrijk om nieuwe producten in ons assortiment aan te kondigen. Daarnaast kijk ik ook regelmatig in de schermen van de verschillende groepen om te kijken of er nog klanten producten zoeken die wij voorradig hebben. Ook stel ik wel eens de vraag of iemand een product beschikbaar heeft", zegt Patrick.

De actieve houding van Patrick in tacler werpt zijn vruchten af. "Ik heb tot nu toe twee nieuwe klanten via tacler gekregen en heb er ook meerdere leveranciers bij gekregen. Ook zien we dat er reactie komt van bestaande klanten", zegt de handelaar. Patrick is vooralsnog de enige binnen BUD die zich aangemeld heeft op tacler, maar deze week zullen nog twee andere collega's zich aanmelden.

Patrick waardeert ook de sturende en soms filterende rol van het personeel van tacler. "Tacler is een open platform en tegelijkertijd een beschermde omgeving. Zo kun je privé-berichten sturen naar klanten en leveranciers, als je dat niet met iedereen wil delen."

Voor meer informatie:
Patrick Stoffels,
Bud Holland Bv,
Transportweg 67,
2676 LM Maasdijk,
Tel: +31 (0) 174535354
Fax: +31 (0) 174513912
Mob: 06-30038482
p.stoffels@bud.nl
www.bud.nl

tacler
Andre van der Wiel
andre@tacler.com
www.tacler.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.