Chris de Krom van LC Machinery gaat Down Under

Chris de Krom, directeur van LC Machinery (onderdeel van LC Packaging Group), gaat ons koude kikkerlandje verlaten. Hij heeft samen met zijn vrouw en 2 kinderen besloten om te emigreren naar Australië en daar hun toekomst verder op te bouwen. Ze reizen begin december af in de richting van Adelaide, waar ze ook zullen gaan wonen. In totaal is Chris 12,5 jaar in dienst geweest binnen de LC Packaging Group, waarvan de laatste 7 jaar bij LC Machinery.

Het besluit om te emigreren hebben ze anderhalf jaar geleden genomen. Dit gaf Chris ondertussen de gelegenheid op zoek te gaan naar een werkgever in Australië en gaf LC Machinery de gelegenheid om op zoek te gaan naar een geschikte opvolger voor hem. Chris heeft ondertussen een werkgever gevonden in Adelaide. Ook daar zal hij actief zijn in de verkoop van verpakkingsmachines voor o.a. de AGF industrie. Twee weken geleden is er ook definitief goedkeuring gekomen voor het noodzakelijke visum en zijn de tickets (enkele reis) geboekt.LC Machinery heeft voor de functie van Chris de Krom ook een opvolger gevonden. Met ingang van 1 oktober is Pierre Hagenaars gestart bij LC Machinery. Pierre is ook afkomstig uit de verpakkingsbranche en heeft een verleden in de verkoop van o.a. topseal-, dieptrek- en doseermachines voor de voedselverwerkende industrie. De afgelopen weken heeft Chris nauw samengewerkt met Pierre om hem in te werken en zijn kennis zo goed mogelijk over te dragen.

Namens de LC Packaging Group willen we Chris hartelijk bedanken voor zijn inzet de afgelopen 12,5 jaar. We wensen hem en zijn gezin heel veel succes toe met deze grote stap op weg naar een nieuwe toekomst.

De laatste werkdag van Chris bij LC Machinery is vrijdag 18 november. Iedereen die hem nog wil spreken of succes wil toewensen, kan hem bereiken via:
Chris de Krom, GSM +31-6-53.39.44.59, cdkrom@lc-machinery.nl

Contactgegevens opvolger Chris de Krom:
Pierre Hagenaars, GSM +31-6-53.39.44.48, phagenaars@lc-machinery.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.