Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frug I Com congres ‘Van oogsten naar toegevoegde waarde’

Dinsdag 29 november 2011 organiseert Frug I Com het congres ‘Van oogsten naar toegevoegde waarde’ in The Greenery te Bleiswijk. Tijdens dit congres wordt vanuit verschillende invalshoeken (retail, praktijk en teelt) gekeken naar en gesproken over ontwikkelingen op het gebied van keteninformatievoorziening in de internationale AGF-keten. Key note speaker is Jim Stolze, auteur van het succesvolle managementboek 'Uitverkocht!'. Hij deelt zijn visie op de verandering in business door digitalisering. Zijn vraag: "Met welk deel van jouw bedrijf ga je ‘hard to get’ spelen om daarna die honger om te zetten in verkopen?’ Tijdens het congres schetst hij de verschuiving van experience economie naar aandachtseconomie.

Transparantie in de keten is onontbeerlijk. Patrick Jansen van Doorn van Landmark vertelt welke rol informatievoorziening in de supply chain speelt en het transparantie in de keten kan vergroten. Het congres richt zich tevens op praktijkresultaten van keteninformatieprojecten: diverse sprekers vertellen over hun ervaringen met Supply Chain Management. Zo schetst algemeen directeur Havenaar van Haluco wat zijn ervaringen zijn met tracking en tracing op basis van GLN. Wat heeft hij hieraan gehad en welke beperkingen werden ervaren?

Jack Stroeken van het GroentenFruitBureau laat zien dat met nieuwe technologieën, zoals smartphones, bijvoorbeeld consumenten eenduidige productinformatie geboden kan worden over gezondheid, voedingswaarde en bereiding van producten. Een andere ontwikkeling is digitaal factureren. Dit is sterk in ontwikkeling en een flinke kostenbesparing. Frank Pisters van GIBO Groep accountants en adviseurs neemt u mee in wat digitale factuurverwerking voor uw bedrijf kan betekenen. Ook de consument eist meer van producent en product.

Tijdens het gehele congres presenteren diverse solution providers hun oplossingen voor samenwerking in de AGF-keten tijdens een zogeheten solutions drive-in.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u kijken op www.frugicom.nl of u kunt contact opnemen met Frug I Com support desk 06 – 517 80 236


Publicatiedatum: