"Chileense druivenexporteurs moeten zich richten op Rusland"

Tijdens het internationale tafeldruiven seminar werd het onderwerp gepresenteerd: Wat zijn de kansen voor Chili in Oost-Europa en Rusland? In een interview met SimFRUIT gaf John Giles van het Britse agro-adviesbedrijf Promar aan dat Chili zich moet focussen op Rusland.

"Rusland is een belangrijke markt voor Chili, niet alleen om de grote bevolking maar ook omdat er bij dit land een gunstige ontwikkeling is in de richting van fruitimport. Daarnaast is er een handelssysteem waardoor er een directe relatie met Chileense exporteurs is. Chili staat bekend om het leveren van goede kwaliteit fruit." Volgens Giles zijn er ook kansen in andere markten van Oost-Europa, maar deze kunnen worden bereikt door eerst meer te focussen op Rusland.

"Chili heeft al een sterke aanwezigheid op de Russische markt, maar deze kan worden verbeterd. Het is belangrijk om een hechte en solide relatie op te bouwen met Rusland en niet alleen sporadisch contact te hebben. We moeten ze behandelen als land, en zo wordt Chili ook meer als leverancier behandeld."
 
Bron :SimFRUIT

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.