Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitnodiging Frugi Venta Comité Fruithandel Ledenvergadering

Zoals inmiddels gebruikelijk in deze periode van het jaar, organiseert Frugi Venta een ledenbijeenkomst van het Comité Fruithandel op dinsdag 8 november a.s. om 20.00 uur (ontvangst 19.30 uur) in Restaurant De Rotonde, Panweg 1, 4147 PB Enspijk (tel. 0345 651316).

Voor de pauze zal Jack Stroeken, directeur van Groentenfruit Bureau de lopende promotiecampagnes voor Elstar, Conference en zomerfruit op de Nederlandse en Duitse markt toelichten.

Na de pauze licht Walter Willems, eigenaar van de open digitale marktplaats "Service2Fruit", zijn initiatief toe. Aan de orde komen: de doelstellingen, de werkwijze, de internationale opzet, de kosten voor de aanbieder en de koper alsmede de financiële afwikkeling van de transacties. De digitale marktplaats Service2Fruit zal binnenkort beschikbaar zijn.

Aanmelden kan via e-mail naar [email protected] met vermelding van de naam(en), functie(s) en e-mailadressen van de deelnemer(s). Meerdere bezoekers per bedrijf zijn welkom.
Publicatiedatum: