Jumbo begint 2012 met negen nieuwe winkels

In januari gaat Jumbo gestaag door met het uitbreiden van het aantal Jumbo winkels in Nederland. Met de komst van negen winkels, zal de winkelteller begin 2012 komen te staan op 272. Op 18 januari 2012 opent Jumbo een winkel in Lemmer aan de Stationsweg, in Zeist aan de Laan van Vollenhove en in Utrecht aan de Merelstraat. Op 25 januari 2012 zal Jumbo winkels openen in Heythuysen aan de Dorpsstraat, in Meppel aan Het Vledder en in Ommen aan de Markt. De winkels in Zwolle aan de Assendorpersstraat, in Harlingen aan de Spoorstraat en in Zelhem aan de Bergstraat openen op 1 februari 2012.

Voorafgaand aan de opening worden de vestigingen ruim twee weken gesloten zodat de voormalige Super de Boer winkels kunnen worden ingericht en aangepast tot een Jumbo volgens de laatste formule uitgangspunten. De winkels worden voorzien van een versplein en het assortiment wordt fors uitgebreid.

Jumbo medewerkers

Alle medewerkers van de huidige winkels zullen mee overgaan naar de nieuwe winkel. Daarnaast zullen de teams worden aangevuld met extra medewerkers om zo klanten de beste service te kunnen bieden. Medewerkers krijgen een opleiding van Jumbo, waardoor ze leren werken met de 7 Dagelijkse Zekerheden. Dit zijn de garanties van het succesvolle familiebedrijf, waarmee ze de klanten laat zien dat ze alles doet om de beloftes waar te maken. Jumbo heeft als enige in Nederland een extreme formule met een combinatie van de laagste prijs, het grootste assortiment én de beste service.

Trots

“Steeds meer mensen maken kennis met onze formule en kunnen hiervan profiteren en dat vinden we fantastisch”, vertelt de trotse algemeen directeur Frits van Eerd. “Ook de teams van deze winkels gaan zich inzetten voor 100% tevreden klanten, want dat is waar het bij Jumbo allemaal om draait’’.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. In september is Jumbo uitverkozen tot klantvriendelijkste supermarkt 2011. Eerder dit jaar won Jumbo een publieksprijs tijdens de ‘Customer Centric DNA Awards 2011’ voor de meest klantgerichte ondernemingen van Nederland. De overname van Super de Boer door Jumbo, heeft ervoor gezorgd dat Jumbo de groei van de afgelopen jaren in versneld tempo voort kan zetten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.