Reldair is weer terug

Reldair is na een turbulente periode weer helemaal terug aan het firmament. Guus Franke, CEO van Reldair, is de afgelopen periode druk geweest met het optuigen van een organisatie met een goed toekomstperspectief. Een belangrijke schakel daarin is PPM (Participatiemaatschappij Oost Nederland NV) die een omvangrijk deel van aandelen overnam. Samen met hen is een nieuw pad uitgestippeld. Kernwaarden zijn vertrouwen, innovatie en klantgericht denken en doen.

Reldair is in Nederland voornamelijk bekend als ontwikkelaar en producent van koelsystemen, mistsystemen en klimaattechniek. Buiten Nederland - Reldair is gevestigd in Engeland, Roemenië en Rusland - is het assortiment breder.

Het nieuwe directieteam is vol vertrouwen. “Reldair is terug. De zaken worden gestroomlijnd en alles is gericht op expansie. De organisatie is flexibel, de mensen gedreven en onze ruggengraat is sterker dan ooit. We werken met verschillende productgroepen en verbreden zo onze kennis en tegelijkertijd spreiden we de risico’s. Maar we veranderen niet alles, we blijven trouw aan onze basis. Reldair stond altijd voor kwaliteit, service en innovatiekracht. We gaan nu bewijzen dat daaraan niks veranderd is. Onze klanten – oude en nieuwe – verdienen dat. Met Reldair kies je voor topkwaliteit en wij zorgen dat we dat ook bieden!”
 
Wilt u Reldair nog bezoeken op de Hortifair?
Kom dan naar de stand van Sosef en laat u informeren over Reldair.

Voor meer informatie:
Reldair BV
G. Franke, CEO
Tel: (024) 645 67 00
www.reldair.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.