Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
John van Eeden Petersman introduceert decoratie-agf

"Agf-sector reageert enthousiast op deco-agf"

Tholen - John van Eeden Petersman van het bedrijf Koe & Zoo verkoopt bijzondere groenten en fruit. Ze zijn groter dan de gemiddelde producten en wegen ook wat meer. Niet geschikt om op te eten, maar ter decoratie en promotie. "Veel mensen in de agf-sector hebben deze producten nog nooit gezien, de reacties zijn geweldig", vertelt de ondernemer enthousiast.



Enkele weken geleden bracht John het decoratie-agf op de markt. Hij heeft al jarenlang een groot assortiment met allerlei huis- en tuindecoraties. "Met dit nieuwe groenten- en fruitconcept ben ik uniek in Nederland en ik heb er ook patent op aangevraagd."



Op de website staan verschillende productvoorbeelden maar John geeft aan dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. "We kunnen alles maken, van aardappelen tot allerlei soorten exoten."



De doelgroep is breed. "Ik richt me op de hele agf-sector en heb ook uit verschillende hoeken van de branche aanvragen binnengekregen. Mensen zijn razend enthousiast. Telers, groentewinkels, groothandels, importeurs, exporteurs, noem maar op. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden om deze producten ergens neer te zetten in het bedrijf zelf, of tijdens beurzen. We kunnen ook kleinere producten maken om als geschenk weg te geven. Zo kan ook het logo of een speciale afbeelding op de producten worden gezet, het is allemaal mogelijk." Aan verschillende exporteurs, winkels en telers heeft hij zijn producten al geleverd. "Een voorbeeld is de groentewinkel die ik heb ingericht zoals op de foto's is te zien."



Hij is nog maar net begonnen maar de ondernemer heeft het razend druk en verwacht dat dit nog zal toenemen. "De reacties van mijn klanten zijn echt prachtig, ik hoor alleen maar positieve geluiden."







Voor meer informatie:
John van Eeden Petersman
Koe & Zoo
Christiaanhuygensweg 2
3225 LD
Hellevoetsluis
Mobiel: +31 (0)6 486 88 130
Website