Partnership met winning spirit

Nickerson-Zwaan sponsort schaatsploeg

Groenteveredelingsbedrijf Nickerson-Zwaan gaat het ijs op met een echte schaatsploeg! Met ingang van het seizoen 2011-2012 is het bedrijf partner van de Gewestelijke Selectie Noord-Holland/Utrecht Noord van de KNSB. NHU Noord is de selectie van de beste schaatsers in de regio Hoorn-Alkmaar-Haarlem-Amsterdam. Een sterk team dat zich, net als Nickerson-Zwaan, op volle snelheid ontwikkelt en beschikt over een echte winnaarsmentaliteit. Meerdere leden van het team hebben zich geplaatst voor het NK Afstanden 2011-2012, dat plaatsvindt van 4 t/m 6 november aanstaande in Thialf Heerenveen.


Het team bestaat uit de rijders Bart Schipper, Bas Bervoets, Britt van der Star, Dominique van Maas, Emma van Rijn, Inge Bervoets, Iris Ertugrul, Myrthe Brommer, Ricardo Hernandez, Rosa Pater en Tibor Arends. Het wordt begeleid door hoofdtrainer Robin Derks en assistent trainer Martin Admiraal en beschikt ook over een krachttrainer, een fysiotherapeut en een mental coach.

Manager Benelux Marion Visssers: "Nickerson-Zwaan voelt met deze ploeg en de sport die zij beoefent een sterke verwantschap. Resultaat dat telt, voortdurend blijven verbeteren, vooruitgang door techniek en beheersing, teamsamenwerking en een solide no-nonsense mentaliteit zijn ook voor ons bekende begrippen. De schaatssport vervult een groeiende maatschappelijke rol door mensen met elkaar te verbinden en gezond bezig te laten zijn en ook dat spreekt ons aan. Last but not least is het schaatsen bij onze relaties in het algemeen zeer geliefd, het sluit aan bij de belevingswereld van onze klanten."

Het team heeft afgelopen zomer gebouwd aan stabiliteit en een hoge trainingsstandaard opgebouwd. “Het team is klaar om met een grote dosis plezier grenzen te verleggen”, aldus coach Robin Derks. “We zijn erg blij met de sponsoring door Nickerson-Zwaan en vooral ook met de grote betrokkenheid van de mensen van Nickerson-Zwaan bij ons teamgebeuren. Zo’n sponsor heb je echt nodig, want het schaatsniveau in Nederland is zo hoog geworden dat je alleen de top nog haalt als je voldoende middelen ter beschikking hebt.”

De naam Nickerson-Zwaan zal het komende seizoen dus herhaaldelijk op volle snelheid voorbijkomen, sportief op de snelle baan, te beginnen in Thialf dit weekend tijdens de NK Afstanden. De verrichtingen zijn te volgen op de website www.gewestnh.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.