Nieuwe druivenverpakking met ventilatie

Tijdens Asia Fruit Congres in september presenteerde John M.Pandol van Pandol Bros in Californië een rapport met de titel: "Met behulp van verpakkingsdesign opwinding creëren en meer te verkopen, een kans?" In zijn toespraak, die werd ondersteund door verschillende afbeeldingen, startte John met de innovatieve verpakking voor druiven. Deze werd gelanceerd door zijn bedrijf.

De 'Quick rinse cube' heeft een stevige constructie en is gemaakt van recyclebaar materiaal. De verpakking is makkelijk te bedienen en kun je meteen onder de kraan houden. Zo worden de druiven goed schoongespoeld. Dankzij de maximale ventilatie bevordert dit de kwaliteit en versheid."

Volgens Pandol zijn belangrijke zaken bij merchandising en promotieactiviteiten:
- Waarde voor de consument
- flexibele en veelzijdige merchandising
- schone afdelingOp de verpakking staat duidelijk aangegeven hoe de Quick rinse cube werkt.Op de volgende afbeeldingen laat Pandol zien hoe de producten, netjes en goed gepositioneerd zijn en gemakkelijk aan te schaffen. Dankzij de cubic box heeft men geen handschoenen nodig. Ook hoeft men de producten niet te wegen.

Volgens Pandol zorgt de Quick rinse cube ervoor dat er veel ruimte en kosten worden bespaard.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.