gratis te downloaden

Uitzending Bayer CropScience over voedselveiligheid bij 7 mld inwoners

RALEIGH– Bayer CropScience, een van 's werelds grootste producenten van gewasbescherming, zaden en planteigenschappen, heeft gemeld dat het een uitzending heeft gemaakt wanneer de wereld 7 mld inwoners telt en de invloed die dit dat heeft op onze voedselveiligheid. In de podcast zal Nick Hamon, hoofd van de duurzaamheidsafdeling van Bayer CropScience North America, uitleggen wat de implicaties zijn van zo veel mensen. Hij praat verder over de snelheid waarmee de menselijke populatie groeit, waar de snelste groei verwacht wordt, het groeiende probleem van voedseltekort en wat er gedaan moet worden om de groeiende vraag naar voedsel tegemoet te komen. Hamon heeft het verder ook over de verschillende projecten die op dit moment deze problemen onderzoeken. De podcast is te downloaden op: http://bit.ly/uakWIy

Quote: 
“We zullen onze landbouwopbrengst in 2050 moeten verdubbelen en aanzienlijk productiever om moeten gaan met de landbouwgrond die we hebben als we de toenemende populatie willen kunnen voeden,” zei Hamon. 

Details: 
  • Om te helpen met vraag naar voedsel werkt Bayer CropScience aan projecten om de plantgezondheid en stresstolerantie te verhogen. 
  • De UN schat dat de 8 miljardste baby in 2025 geboren wordt, de 9 miljardste in 2050 en de 10 miljardste voor 2100. De wereld populatiegroei vindt voornamelijk plaats in de sub-Sahara, waar vruchtbaarheid het hoogst is. Daarna in landen met een gemiddelde vruchtbaarheid zoals de VS, Mexico en India. Regio’s met een lage vruchtbaarheid, zoals Europa, zullen een krimp kennen van tot wel 20 procent. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.