Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe website Fair Produce NL

AGF Vormgeving heeft een nieuwe website ontworpen voor Fair Produce NL. De Stichting Fair Produce Nederland beheert het keurmerk 'Fair Produce NL'. De stichting is verantwoordelijk voor de inhoud van het keurmerk. Dat betekent dat de leden van de stichting gezamenlijk de eisen hebben bepaald waaraan bedrijven die het keurmerk toepassen, moeten voldoen. Deze kwaliteitseisen worden geborgd door audits van onafhankelijk certificeerder VRO. Het keurmerk wordt om te beginnen toegepast in de champignonssector. Ambitie van de stichting is uitbreiding naar de totale food- en agrisector.´╗┐Het keurmerk Fair Produce Nederland garandeert dat de werknemers die hebben meegewerkt aan de totstandkoming van het product dat u in handen heeft, fair zijn behandeld. Dat wil zeggen: uitbetaling van een 'fair' loon volgens de Nederlandse wet- en regelgeving.Bedrijven in de champignonssector die het keurmerk Fair Produce Nederland hanteren, voldoen zelfs aan eisen die hoger zijn dan de wettelijke eisen. Daarmee maken ze een statement. Zij hechten veel waarde aan een sociaal personeelsbeleid.

De ontwikkeling van het keurmerk is ingegeven door excessen op het gebied van arbeidsvoorwaarden die een negatief effect hebben op het imago van de champignonssector. En dat is zonde. De champignonssector is een bloeiende bedrijfstak, die ons dagelijks voorziet in gezonde en lekkere producten. Telers en handelaren, die aantoonbaar werken volgens de normen, kunnen zich met het Fair Produce keurmerk onderscheiden in de markt.

Wilt u ook een website laten ontwerpen door AGF Vormgeving? Bel Martijn van Nijnatten (0166-698213) of kijk op www.agfvormgeving.nl
Publicatiedatum: