Thema Citrus van start

Het nieuwe thema op AGF.nl is citrus. Ondanks dat er nog citrus van het zuidelijk halfrond beschikbaar is, komt de aanvoer van het noordelijk halfrond aardig op gang. De eerste Spaanse mandarijnen zijn al enkele weken op de markt en nu beginnen ook de sinaasappelen te komen. Dit seizoen zal er volop Marokkaans citrus deze kant op komen en de Turkse citroenen en grapefruit doen ook weer mee. Tevens wordt binnenkort het eerste Florida Grapefruit verwacht.

Gedurende de hele maand november willen wij dagelijks een artikel publiceren over o.a. citrusproducenten, pakstations, handelaren uit binnen- en buitenland en marktinformatie. Mocht jeeen persbericht hebben dat niet mag ontbreken in het thema,dan ontvangen wij dat graag. Wij publiceren de persberichten gratis.

Voor een interview kun je contact opnemen met deredactie via info@agf.nl.

Natuurlijk is dit ook een uitgelezen kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlight te plaatsen met behulp van een banner binnen dit prominente thema. U kunt een maand lang een banner boeken op de website AGF.nl voor 530 euro.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.