Naturelle trakteert op Biologische Santana’s tijdens Familiedag Stichting Voedselallergie

Een echte traktatie, zo oordeelden de honderden bezoekers van de Familiedag van de Stichting Voedselallergie over appel Santana. Zowel mensen met als zonder appelallergie genoten zaterdag 29 oktober 2011 in Dierenpark Amersfoort van de hypoallergene appels. Naturelle doneerde de biologisch geteelde appels aan Stichting Voedselallergie om mensen met een appelallergie te attenderen op deze lekkere hypoallergene appel. Voor sommigen was het lang geleden dat ze zonder klachten een appel hadden gegeten. ‘Normaal krijg ik jeukende huiduitslag rond mijn mond en last van mijn tong, bij de Santana heb ik nergens last van. En de appel smaakt ook nog eens lekker fris!’, vertelt een bezoeker.


De biologische Santana appels van Naturelle vallen in de smaak tijdens de Familiedag Stichting Voedselallergie. (Foto: Henk en Anneke van Lonkhuijsen )

‘Onze biologische Santana appels zijn afkomstig van Nederlandse telers. Santana is een ras dat goed past in de biologische teelt, aangezien de appelbomen minder vatbaar zijn voor allerlei ziekten en plagen. De appel valt ook goed in de smaak bij consumenten; de Santana heeft een frisse smaak en knapperige bite. Daarnaast biedt Santana veel mensen met een appelallergie de mogelijkheid om zonder klachten een lekkere en gezonde appel te eten.’ vertelt Berry Olsthoorn, Commercieel manager Naturelle.
Naturelle levert biologische groenten, fruit, paddenstoelen en aardappelen aan retailers en het natuurvoedingskanaal in binnen- en buitenland. Jaarrond, dagvers en biologisch gecertificeerd. Naturelle is de biologische tak van The Greenery.

Meer weten over Naturelle? Kijk op www.natuurlijknaturelle.nl en volg ons op twitter: www.twitter.com/naturelletweets.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.