video chat 1 november

Deal or no Deal?

Half oktober presenteerde landbouwcommissaris Cioloș namens de Europese Commissie de wetgevingsvoorstellen voor het Europese landbouwbeleid 2014 – 2020. Op vrijdag 28 oktober reageert staatssecretaris Henk Bleker namens het kabinet op deze voorstellen. Op 9 november organiseert het ministerie van EL&I de werkbijeenkomst Deal or no Deal, waar we met u willen kijken naar de betekenis van de voorstellen en de kabinetsreactie.

Als voorbereiding op deze werkbijeenkomst organiseert het ministerie van EL&I op dinsdag 1 november van 9.00 tot 10.00 uur een videochat. Onder leiding van Leo Birza (Politiek Online) gaan Joris Lohman (Youth Food Movement), Joris Baecke (akkerbouwer en voorzitter van de Europese jonge boeren) en Roald Lapperre (directeur Europees landbouwbeleid van EL&I) met elkaar in gesprek over de wetgevingsvoorstellen en de kabinetsreactie.

De videochat zal hier live te volgen zijn.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.