Mango-export bediscussieerd

Een agentschap van de Europese Unie heeft dinsdag een contract besproken met de Pakistaanse Multan Mango Growers Association (MMGA) voor de aankoop van mango’s. Een afvaardiging van MMGA zal Nederland bezoeken om de details en voorwaarden van de overeenkomst te bespreken.

Mudasser Sameer, algemeen manager van de Civil Fruit Agency in de Kamer van Koophandel en Industrie, deed een beroep op de ambtsdragers van de Mango Growers Association om de implicaties te beoordelen die deze overeenkomst voor het overheidsbeleid zal meebrengen.

Tegelijkertijd sprak Hasseb Ahmad Khan, uitvoerend lid van de Kamer van Koophandel en Industrie, met een nieuw lokaal agentschap dat zichzelf tot doel stelt om de handel in mango’s wereldwijd te stimuleren. Voorzitter van de Mango Growers Association, Maj Tariq Khan, wil graag samenwerken met de regering om de export van mango’s uit te breiden.

Bron: thenews.com.pk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.