FresQ in paviljoen telersverenigingen op Horti Fair

Als één van de vier deelnemers van het speciale ‘Paviljoen Telersverenigingen’ toont FresQ van 1 t/m 4 november haar gezonde groei op de Horti Fair. In Hal 8, stand 08.0417 laat zij zien wie FresQ is en waar zij voor staat onder de slogan "Where healthy growth meets passionate cooperation".

Naast haar stand is FresQ op dinsdag 2 november vertegenwoordigd op het seminar ‘Voedselveiligheid, emotie de baas’, waarbij Jacco Vooijs, manager External Affairs van FresQ, één van de sprekers is. Hij gaat tevens op vrijdag 4 november het debat aan over waterfootprint en CO2-footprint in het House of Technology. Daarnaast is de Algemeen directeur van FresQ, Jan de Boer, te zien in een interview op HortiFair.TV

Voor een bezoek aan de Horti Fair kunt u zich gratis registreren als bezoeker via de speciale Horti Fair banner op de website van FresQ, www.fresq.nl. Graag tot op de Horti Fair!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.