Deluap West BV failliet

Tholen - Vorige week dinsdag, 18 oktober, is Deluap West BV failliet verklaard. Het AGF-verpakkingsbedrijf uit Poeldijk werd dertig jaar geleden opgericht door Paul den Ouden en Ed Guttenberg. De oprichters vormden samen met hun beide zonen en dochter nog altijd de directie. Ook Ripa Pack & Trade, het aanverwante handelsbedrijf is failliet verklaard.

De curator handelt de zaken momenteel verder af. De oprichters geven de economische omstandigheden aan als de belangrijkste oorzaak van het faillissement. Bij Deluap West BV waren 25 mensen in vaste dienst werkzaam, afhankelijk van de arbeidsintensiteit kwamen daar op jaarbasis nog eens zo'n tien tot dertig 'gewone' uitzendkrachten bij.

De oprichters van Déluap West B.V., Ed Guttenberg en Paul den Ouden, werkten zo'n ruime tien jaar in de AGF-branche, toen zij wegens groeiende behoefte aan AGF-verpakkingsbedrijven in 1981 Déluap V.O.F. oprichtten. In 1989 werd commissionairsbedrijf Déluap West B.V. opgericht naast het verpakkingsbedrijf. De toevoeging West is voortgekomen uit de naam van de bedrijfslocatie, destijds genaamd 'Veiling Westland West'. Sinds 2007 was Deluap gevestigd in een modern pand van 7.500 m2 oppervlakte op ABC Westland.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.