Rian Verwoert wordt voorzitter Fruitcorso

De Stichting 4-Stromenland is verheugd te kunnen melden dat Rian Verwoert de nieuwe voorzitter van de stichting wordt. Rian, woonachtig in Varik, is wethouder van de Gemeente Neerijnen en voormalig algemeen directeur van de Koninklijke FruitmastersGroep.

Zoals al bekend gemaakt bij zijn aantreden, zal Martin Hommersom, interim-voorzitter, zijn bestuursfunctie neerleggen. Hij blijft nog wel lid van de commissie Inkomsten en in die hoedanigheid nauw betrokken bij het Fruitcorso.

Naast een nieuwe voorzitter zijn er nog andere wijzigingen binnen het bestuur. Het bestuur zal worden versterkt met Jan van Meerveld, die verantwoordelijk wordt voor de commissie Inkomsten.Vorig jaar heeft Martin Broers, secretaris, al kenbaar gemaakt dat het Fruitcorso 2011 zijn laatste zou zijn en neemt nu dan ook daadwerkelijk afscheid als bestuurslid. Voor het Fruitcorso zal hij niet verloren gaan, want hij blijft betrokken als adviseur. Zijn opvolger, Ferry Reuser, is het afgelopen jaar al goed ingewerkt door hem, zodat deze opvolging vlekkeloos zal verlopen.Ook bestuurslid Rolvo Manuhutu heeft bekend gemaakt dat hij zijn functie binnen de stichting met ingang van dit nieuwe seizoen neerlegt. Rolvo was voorzitter van de Commissie Contact Corso Omgeving (Commissie CCO) en onderhield uit dien hoofde alle contacten met de corso-verenigingen. Het besluit tot stoppen heeft hij in een eerder stadium al genomen, maar om geen onrust te creëren tijdens de voorbereidingen voor het 51e Fruitcorso, is dit nu pas bekend gemaakt.

De Stichting 4-Stromenland is allen zeer dankbaar voor hun inzet en is verheugd dat men op enigerlei wijze nog betrokken wil blijven bij de organisatie van het Fruitcorso.

Bron: Fruitcorso

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.