Stijgende omzet voor Sligro

Over het derde kwartaal voorziet een analist van Theodoor Gilissen een stijging van de omzet. Een concrete outlook verwacht de analist niet. Sligro Food Group komt donderdag met een hogere omzet over het derde kwartaal. Ten aanzien van de omzet rekent Tom Muller van Theodoor Gilissen op een bedrag van 580 miljoen euro. In het derde kwartaal van 2010 boekte Sligro een omzet van 553 miljoen euro. Per aandeel levert de 580 miljoen euro een winst op van 0,30 euro, berekent Muller.

In de eerste zes maanden van 2011 boekte Sligro een omzet van 1.185 miljoen euro. Hierop werd een winst gemaakt van 34 miljoen euro, een vijfde meer dan in dezelfde periode vorig jaar. CEO Koen Slippens liet bij de presentatie van de halfjaarcijfers weten "met een positief gevoel terug te kijken op de eerste helft van 2011, maar het kwam bepaald niet vanzelf".

Bron: Koersalarm

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.