granaatappelen en zoete aardappelen volop verkrijgbaar

Egyptisch seizoen begonnen bij Masr in Barendrecht

Masr Fruit International is een Nederlands bedrijf en importeert groenten en fruit uit Egypte. Vorig jaar importeerde Masr ongeveer 3000 ton Egyptische producten. Het Egyptische seizoen is weer begonnen en de zoete aardappelen en granaatappelen zijn al volop verkrijgbaar.

De belangrijkste producten, die het bedrijf voert, zijn: knoflook, lente-uitjes, granaatappelen, zoete aardappelen, druiven, aardbeien en gemengde groenten. De meeste producten worden via zeevracht vervoerd en de reis van Egypte naar Rotterdam duurt gemiddeld 8 dagen. Aardbeien gaan per luchtvracht en arriveren binnen een dag.

De belangrijkste afnemers zijn Nederland, Duitsland, Engeland en Rusland.De lente-uien zullen vanaf 1 november aangeboden worden. In de loop van het seizoen zullen ook de producten peer, paprika, aardbei, sinaasappel, citroen, groene knoflook, gele en rode ui, druif en droge knoflook arriveren. De producten worden vermarkt onder de merknamen Stars Egypte, Opper-Egypte, Le Stelle en Luna.Voor meer informatie:
Hamdy Ahmed
Masr Fruit International B.V.
Barendrecht.
The Netherlands.
Tel : +31 (0) 180 713 017
Fax : +31 (0) 180 713 018
Mob : +31 (0) 617 063 763
E-mail : h.ahmed@masrfruit.nl
Skype : masrfruit.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.