Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aanbesteding glasgroentencampagne Duitsland

Het GroentenFruit Bureau zoekt een communicatiebureau om een voorlichtingscampagne voor glasgroenten in Duitsland te organiseren. De campagne moet de sector in de toekomst minder gevoelig maken voor calamiteiten zoals de EHEC-crisis. Het GroentenFruit Bureau heeft op 14 oktober een aanbesteding gepubliceerd waarin een communicatiebureau gezocht wordt om de campagne uit te voeren.

Werken aan consumentenvertrouwen in Duitsland moet de sector in de toekomst minder gevoelig maken voor calamiteiten zoals de EHEC-crisis. De sector zal op korte termijn gaan werken aan het herstel van vertrouwen tot het niveau van vóór de crisis. En op middellange termijn tot een beduidend hoger niveau dan voor de crisis. Door extra goodwill te creëren wordt het toekomstig risico beperkt. Dit kan door inzicht en duidelijkheid te verschaffen over productiewijze en kwaliteit van de komkommers en andere glasgroenten.

bron: Aanbestedingskalender
Publicatiedatum: