Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mooy Logistics BV ontvangt AEO-douanestatus

Mooy Logistics heeft deze week het AEO-certificaat Douanevereenvoudiging behaald. AEO staat voor Authorized Economic Operator en biedt tal van voordelen op het gebied van douanezaken. Zo zijn er o.m. minder fysieke en administratieve controles en voorrang bij scancontroles van containers, waardoor de afhandeling van de procedures sneller verloopt. Dit biedt niet enkel voor Mooy Logistics maar ook voor de klanten voordelen.

Het bedrijf is de voorbije maanden grondig doorgelicht door de douane, waarbij niet alleen de interne organisatie maar ook de bedrijfssystemen en –procedures onder de loep werden genomen. Het verkrijgen van dit AEO-certificaat sluit aan bij de reeds verkregen certificaten zoals IFS-L, ISO, HACCP en SKAL, waardoor Mooy Logistics nu ook op het gebied van douane haar kwaliteit weet te borgen. “De directie van Mooy Logistics is bijzonder trots op het behalen van dit certificaat. Deze AEO-status draagt bij aan een nóg betere communicatie en samenwerking met onze klanten”, aldus Jan Maarten van Noort


V.l.n.r.: Jan Maarten van Noort (Mooy Logistics), P. van der Struijk (Douane), Marcel van Leeuwen (Mooy Logistics), G.J. Boonstra (Douane) en Jim Turnbull (Mooy Logistics)

Vanuit Waddinxveen en Breda verzorgt Mooy Logistics een totaalpakket aan logistieke diensten, variërend van geconditioneerd (groepage)vervoer in de Benelux, Frankrijk & Duitsland tot op- en overslag van geconditioneerde producten, kwaliteitscontrole, VALactiviteiten, containerafwikkeling, douaneformaliteiten (o.m. inklaren van goederen, opmaken van documenten, pd-keuring, directe vertegenwoordiging), etc.

Meer informatie vindt u op: www.mooy.nl
Publicatiedatum: