House of Supply Chain Internationaal op Horti Fair 2011

Op de Horti Fair 2011 organiseert Tuinbouw Digitaal het eerste House of Supply Chain (HoS). Tuinbouw Digitaal is het samenwerkingsverband tussen standaardisatie-organisaties binnen de tuinbouw, gericht op internationale optimalisatie van de tuinbouwketen. De focus is gericht op informatie, informatietechnologie en standaardisatie.

Het House of Supply Chain is een meetingpoint én informatiecentrum voor alle partners in de keten. Er zijn diverse stands met leveranciers van ketenoplossingen.
Bovendien organiseert Tuinbouw Digitaal een compleet activiteitenprogramma gedurende de Horti Fair.

Tuinbouw Digitaal Solutions Theater

In het TD Solutions Theater vinden elk half uur presentaties plaats op het gebied van verbeteringen in de Supply Chain. Daarbij komen zowel projecten als oplossingen aan bod.

Supply Chain Demo Theater

In het Supply Chain Demo Theater worden demo's gegevens met de nieuwste technologieën op het gebied van IT en AutoID binnen de huidige tuinbouwketen. Verdeeld over drie segmenten, teler, handelaar en verpakker naar retail, kan het product door de technologie worden gevolgd. Dagelijks zijn er rondleidingen om een indruk te geven hoe het in de Supply Chain slimmer kan.

Onder de naam Tuinbouw Digitaal organiseren keten-informatieorganisaties Florecom (bloemen), Edibulb (bloembollen), Frug I Com (groenten en fruit), het Ministerie van EL&I en het Productschap Tuinbouw een betere informatie-uitwisseling tussen de tuinbouwsectoren.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven